Sipoon Kokoomuksen lehdistötiedote ehdokasasettelusta

9.3.2021

Sipoon Kokoomus sai kuntavaaliehdokkaikseen alkuperäisen ehdokasasettelun loppumetreillä kaksi aiemmin RKP:n listoilla toiminutta luottamushenkilöä. Kokoomuksen ehdokkaaksi ilmoittautuivat nykyinen RKP:n listan valtuutettu Antti Skogster ja edellisen kauden valtuutettu Anders Backström.

Sipoon Kokoomus-yhdistyksen tuoreella puheenjohtaja Ritva Tarvaisella on aihetta tyytyväisyyteen. Ehdokasasettelu sujui historiallisen hienosti, yhteensä 39 ehdokasta. Erityisen tyytyväinen Tarvainen on siihen, että kielimuuri on alkanut murtua.

­– Kokoomusta voivat äänestää kaikki. Nimemme mukaan olemme kokoava voima, Tarvainen toteaa.

Isot asiat houkuttelivat Antti Skogsterin Kokoomuksen listalle.

– RKP on nykyisin valtakunnanpolitiikan tasolla mukana hallituskoalitiossa, joka ajaa sen tapaista talous-, elinkeino- ja veropolitiikkaa, joita minä en voi allekirjoittaa, toteaa Antti Skogster.

– Ajatukseni ovat lähellä porvarillista markkinaliberaalia oikeistopolitiikkaa, joita arvoja lähimpänä Kokoomus on. Siksi olen päättänyt asettua ehdolle Kokoomuksen ehdokaslistalle. Toivon, että voimme kuitenkin jatkaa hyvää yhteistyötä tulevassa valtuustossa, niin kieliasioissa kuin muissa asioissa, joissa jaamme arvot ja mielipiteet.

Anders Backström puolestaan kiteyttää: – Liityin Kokoomukseen, koska puolueella on uskottava talouspolitiikka niin kuntatasolla kuin valtakunnallisesti. Kokoomuksessa ymmärretään, että on luotava yhteistä hyvää, jotta sitä riittäisi jaettavaksi. Paikallisella tasolla vahva kehitysmyönteisyys ja suuntautuminen tulevaisuuteen ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Todennäköisesti ehdokasasettelua jatketaan vielä eduskunnan päätöksellä toukokuulle asti. Ritva Tarvainen on luottavainen.

– Nyt kun peli on auki, uskon että moni muukin rohkaisee mielensä ja lähtee vielä ehdolle. Tulevaisuutta tehdään tänään.

 

Lisätietoja

Sipoon Kokoomus ry        

Puheenjohtaja Ritva Tarvainen
045-603 5270, ritvatarvainen@hotmail.com

Vaaliasiamies Juha Salo
040-336 0152, juha.salo@sipoo.fi