Vaalikevätterveiset Sipoon Kokoomuksesta

1.3.2023

Tule tervehtimään meitä vaalikentälle maaliskuussa! Tuemme oman alueemme eduskuntaehdokasta Heikki Vestamia. Paikalla myös Sipoon Kokoomuksen hallituksen edustajia. Tehdään tästä voittoisa kiertue!

Tämä vuosi käynnistyi odottavissa ja innostuneissa tunnelmissa; Hyvinvointialueet käynnistivät toimintansa ja lisäksi on eduskuntavaalivuosi. Eduskuntavaalit, kuten myös aluevaalit ja kuntavaalit, ovat aina paikallisten kokoomuslaisten positiivinen voimainponnistus. Tiedossa on paljon vaalihumua ja toritunnelmaa, kun rakennamme eduskuntavaalikampanjatapahtumia ja teemme alueen omaa ehdokasta näkyväksi. Vaalityössä parasta on se, että me vaalikentän vapaaehtoiset pääsemme näkemään Sipoon kuntalaisia ilmielävänä ja vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia niin maailman menosta kuin sipoolaisia askarruttavista aiheista. Vaalitunnelmissa olemme erityisesti maaliskuussa, jolloin olemme tavattavissa vaaliteltoilla myöhemmin vahvistettuina ajankohtina.

Jos sinä olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä maaliskuun vaalitapahtumissa, tule mukaan! Ilmoittaudu Ritvalle mahdollisimman pian (yhteystiedot alla).

Tänä vuonna hyvinvointialueiden käynnistyminen on tuonut uutta mielenkiintoista vaikuttamistyötä sipoolaisten kokoomuslaisten osalta. Saimme Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle monta osaavaa asiantuntijaa vaikuttamaan hyvinvointialueemme asioihin: Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Heikki Vestman, joka on myös eduskuntavaaliehdokkaamme. Aluevaltuuston ja aluehallituksen jäseneksi valittiin Marja Manninen-Ollberg, ja varautuminen ja turvallisuus -lautakunnan jäseneksi valittiin Tuomo Repo. Onnittelut heille ja meille kaikille tästä edustuksesta.

Sipoon Kokoomuksen hallitukseen valittiin tammikuussa niin vanhoja kuin uusiakin jäseniä. Uusina jäseninä hallitustyöhön tulivat valituiksi Kia Lindström ja Anneli Komi. Minä, Ritva Tarvainen, jatkan hallituksen puheenjohtajana ja olen kiitollinen tästä saamastani luottamuksesta. Pyrimme hallitusjoukolla olemaan aktiivisesti myös maaliskuun vaalikentän tapaamisissa mukana, joten toivottavasti näemme teitä jäseniämme ja runsaasti myös tulevia jäseniämme kentällä kuulumisia vaihtamassa. 

 

Nähdään kentällä!

 

Ritva Tarvainen

Sipoon Kokoomus

Puheenjohtaja

ritva.tarvainen (at) sipoo.fi