Liity jäseneksi

Liity Sipoon Kokoomuksen jäseneksi

Klikkaa alla olevaa Liity kokoomukseen linkki 

Tule mukaan

 

Mitä Sinä odotat Suomelta? Että se kehittyy eurooppalaisena hyvinvointivaltiona, suomalaisten hyväksi suomalaisella työllä. Entä poliitikoilta? Että he kantavat vastuuta kaikista suomalaisista, eivätkä vain tietystä eturyhmästä.

Jos ajattelet näin, ajattelet samoin kuin Kokoomus. Nimensä mukaisesti Kokoomus kantaa vastuuta koko Suomesta. Siksi Kokoomuksen kannattajakuntakin on kuin läpileikkaus Suomen kansasta.

Kokoomuksella on aktiivisesti toimiva järjestö, joka ulottuu Hangosta Utsjoelle. Puolueella on noin 41 000 jäsentä yhteensä yli 1 000 paikallisyhdistyksessä. Kokoomuksella on 15 piirijärjestöä eri puolella Suomea ja puoluetoimisto Helsingissä.

Kokoomuksella on kolme jäsenliittoa, Kokoomuksen Nuorten Liitto (KNL), Kokoomuksen Naisten Liitto (KnaL) sekä Opiskelijaliitto Tuhatkunta. Kokoomuksen läheisjärjestöjä ovat muun muassa Kansallinen Senioriliitto, Kansallinen Lastenliitto sekä Kansallinen Sivistysliitto.

Jos kannatat Kokoomusta, tule mukaan. Kokoomus tarjoaa vaikutusmahdollisuuksia monella eri tasolla, samoin ajattelevia ystäviä ja monipuolista toimintaa eri puolilla Suomea.

Kokoomuksessa voit toimia puolueen omissa yhdistyksissä sekä Naisten liitossa, Nuorten liitossa ja Opiskelijaliitossa. Kokoomuksen toiminnasta omalla paikkakunnallasi saat lisätietoa piirien ja yhdistysten omilta sivuilta.

Jos olet jo itse jäsen, pyydä ystävääsi mukaan Kokoomukseen. Paras tapa innostaa liittymään Kokoomuksen jäseneksi on kertoa, miksi itse liityit ja miksi haluaisit ystäväsi mukaan. Kerro myös mitä kaikkea Kokoomus jäsenilleen tarjoaa.