Heikki Vestman

 

 - 33-vuotias

- lakimies, oikeustieteen maisteri

 

Heikki on kunnanvaltuuston puheenjohtaja, neljännen kauden kunnanvaltuutettu sekä Uudenmaan maakuntavaltuutettu. Heikki on vahva, aloitteellinen ja aikaansaava päättäjä, joka sai 934 sipoolaisen luottamuksen vuoden 2017 kuntavaaleissa.

Heikki asuu vaimonsa Reetan ja kahden alle kouluikäisen lapsensa kanssa Eriksnäsin alueella. Hän on kotoisin Talmasta. Heikki on työskennellyt julkisella ja yksityisellä sektorilta juridiikan asiantuntijatehtävistä, nykyisin Energiavirastossa.

Heikin mielestä kasvavassa Sipoossa ja Uudellamaalla pitää tehdä järjen päätöksiä ja luottaa ihmisten asiantuntemukseen omasta, lähimmäistensä ja lähiympäristönsä parhaasta. Heikille tärkeitä asioita ovat rakentamisen ja yrittämisen sujuvoittaminen, lasten ja perheiden hyvinvointi kuten terve ja kannustava koulu sekä valinnanvapaus, jämäkkä taloudenpito ja veronkorotuksista pidättäytyminen, sujuva liikkuminen, harrastusmahdollisuuksen kehittäminen sekä puhdas lähiluonto ja virkistystalueet.

Heikki tunnetaan aloitteellisuudestaan kuntalaisille tärkeissä asioissa. Heikki on tehnyt useita valtuustoaloitteita, jotka ovat myös johtaneet konkreettisiin muutoksiin. Lue Heikin työstä: www.heikkivestman.fi