Suvi Vuoksenranta

- 44-vuotias
- Terveystieteen maisteri, sairaanhoitaja, osastonhoitaja
- Box

Perheeseeni kuuluu yrittäjänä toimiva aviomies, kolme lasta, koira ja kaksi kissa. Koulutukseltani olen terveystieteen maisteri (gerontologia ja kansanterveys) ja sairaanhoitaja työskentelen osastonhoitajana sairaalassa. Minulla on pitkä monipuolinen kokemus terveydenhoitoalalta sairaanhoitajana ja esimiestehtävistä. Terveydenhuoltoon liittyvät asiat ovat osaamisaluettani ja minulle tärkeitä asioita.

Kolmen lapsen äitinä lasten ja nuorten asiat, sekä heidän harrastustoimintansa ovat minun sydäntä lähellä. Tärkeinä asioina näen myös lasten turvallisen koti- ja kouluympäristön, sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon saatavuuden.

Viimeiset neljä vuotta olen ollut sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen sekä toiminut Kuninkaantien työterveys liikelaitoksen johtokunnassa ja viimeiset kaksi vuotta olen ollut myös vammaisneuvoston jäsenenä.

Vapaa-aikani  kuuluu hevosen kanssa harrastaen, jalkapalloa pelaten, lukien ja luonnossa liikkuen. Jotta Sipoossa olisi jatkossakin kaikenikäisten hyvä asua, pitää päätöksenteon olla kestävällä pohjalla, panostaa laadukkaisiin terveyttä ja hyvinvointia edistäviin palveluihin ja pitää Sipoon talous tasapainossa. Haluan osaltani olla tekemässä Sipoosta kuntaa, joka on luonnonläheinen, itsenäinen, kaksikielinen, missä asukkaita kuunnellaan myös päätöksenteossa ja kaikkien on hyvä asua.