Laura Lindell, sihteeri

- 48-vuotias
- linja-autonkuljettaja, erityislasten kuljetukset
- Söderkulla Länsi-Taasjärvi

puh. 040 5181969


Perheeseeni kuuluu neljä jo aikuista lasta, joista yksi on ehtinyt muuttaa omilleen, sekä kaksi koiraa. Toimin aiemmin perheyrittäjänä ja nyt elämänmuutoksen myötä työntekijänä kuljetusalalla. Koulutukseltani olen HSO-sihteeri ja mielenkiinnon vuoksi olen opiskellut jonkin verran mm. kasvatustieteitä.

Harrastan ulkoilua ja puuhailua koirien kanssa, kuntoilua sekä käsitöitä ja vapaa-aikaa kuluu myös rakentamis- ja pihatöissä.

Olen Sipoon Kokoomuksen sihteeri ja kuluvalla kaudella olen ollut sivistysvaliokunnan ja vammaisneuvoston jäsen, suomenkielisen koulutusjaoston varajäsen sekä käräjäoikeuden lautamies.

Laadukas koulutus ja matalan kynnyksen palvelut koululaisille, opiskelijoille ja perheille ovat minulle tärkeitä asioita. Arvostan asukkaana ja äitinä lähellä sijaitsevia liikunta- ja muita harrastusmahdollisuuksia, monipuolisia ulkoilureittejä ja hienoa lähiluontoa, mitä ei saa rakentamisen vauhdissa hävittää.

Yrittämistä ja yrittäjyyttä pitää suosia ja tukea, jatkaa hyvää kehitystä, mikä tuottaa meille työpaikkoja, monipuolisia palveluita ja verotuloja, joita tarvitsemme kunnan talouden ylläpitoon.